Welk pakket
past het beste bij u?

Vanaf € 12413,-
Pelletketel + Rookgaspakket + Solarpakket 

Dit pakket bestaat uit de RTB 30-V13 pelletketel inclusief hopper. Zonder gas je woning verwarmen met pellets. De RTB hout-pellet-ketel is volledig automatisch en heeft een rendement tot wel 94%. De RTB cv pellet-ketel is zuinig in pelletverbruik, de pelletketel heeft een afneembare 10″ tablet waardoor het ook op afstand te besturen is, ook koppelt de CV pelletketel met de stokercloud app , zo kan je de pelletketel ook op afstand in stellen. De RTB houtpelletketel heeft een geïntegreerde rookgasventilator en ook een onderdruk regelaar.

Dit pakket wordt geleverd inclusief de OEG Solarpakket 4plus 4 collectoren schuindak 800l dit is een buffervat van 800L op het moment dat er gestookt wordt met de pelletketel dan wordt het water in de ketel via de spiraal direct verwarmd, dit water wordt vervolgens naar het buffervat gepompt. Waarna je je hele huis ermee kan verwarmen. We kunnen de gehele installatie voor je installeren, dit duurt gemiddeld 2 dagen. Wij begrijpen dat duurzaamheidsvragen soms complex kunnen zijn, misschien zie je door de bomen het bos niet meer, of wil je gewoon even brainstormen? Met meer dan 20 jaar ervaring in installatie, duurzaam en kachels kan je ons alles vragen.

Voor meer informatie vul het formulier in of bel op 0546-561204.

RTB 30-V13 Pelletketel

 • Volledig automatisch
 • Zeer hoog rendement, tot wel 94%
 • Zuinig in pelletverbruik
 • Aantrekkelijke ISDE subsidie beschikbaar
 • Moduleren tussen 10% en 100%
 • Direct lage temperatuur water vanaf 50°C
 • Lamdasonde sturing
 • Besturing via 10″ afneembaar tablet
 • Beheer op afstand via StokerCloud app
 • Aslade slechts enkele keren per jaar leegmaken*
 • Slechts 1 keer per jaar onderhoud nodig*
 • Geïntegreerde rookgasventilator
 • Asbak niveau sensor
 • Onderdruk regeling

Solarpakket 4flex 800L

Het Oeg Solarpakket 4plus® is en complete oplossing om thermische Solar-Energie te integreren in verswaterverwarming en verwarmingssystemen.

De Oeg Solarpakket 4plus® heeft een lange levensduur en is ontworpen met het oog op een uitzonderelijke efficiëntie.

De Oeg Solarpakket 4plus® is uitgevoerd in verschillende modellen, afhankelijk van het model bestaat het hart uit een Solar of vers-wateropslag met energie-efficiëntieklasse A+. Dit kan gevoerd worden door twee of vier plaatcollectoren waarmee solar-vloeistof als energiebron dient.

Het pakket bevat uit een 2-strang Solarstation met een hoogrendementspomp, een verschilregelaar, een membraanexpansievat en de Solar-vloeistof. Een compleet montagesysteem voor een indak, schuindak-, of platdakmontage is inbegrepen.

Ook kunnen dakbevestingsystemen voor andere daktype’s meegeleverd Aditionele koppelingen en accesoires kunnen we ook meeleveren.

Rookgaspakket Schuindak

Het rookgaspakket schuindak 5 meter bestaat uit de volgende onderdelen:

1x EW/DW
4x Buis lengte 1000mm
2x Buis lengte 500mm
2x Bocht 45°
1x Verdiepinsondersteuning
1x Muurbeugel
1x EPDM Dakdoorvoerset
1x Stormkraag
1x Trekkende kap
1x Dakbevestigingsbeugel

Installatie

 1. Zodra de order definitief is komt voordat de installatie wordt uitgevoerd een monteur langs. Hiermee is de installateur goed voorbereid en kunt u alvast eventuele installatie wensen aangeven.
 2. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan bekijkt de monteur de situatie aan de hand van foto's.
 3. Uw wordt gebeld door de planning om een afspraak te maken voor het plaatsen van de installatie. Tijdens dit gesprek wordt nog een laatste keer de situatie doorgesproken en de laatste puntjes op de i gezet.
 4. De materialen worden een dag voor plaatsing geleverd of nemen de monteurs dezelfde dag mee.
 5. De monteurs beginnen de dag door met u te overleggen hoe u de installatie/kachel wilt hebben.
 6. De materialen worden uitgeladen en naar binnen gebracht.
 7. De installatie wordt op de plek gezet en eventuele kanalen worden opgebouwd.
 8. Als laatste wordt de gehele installatie opgeleverd. De monteur loopt alles met u na, zodat u met een goed gevoel kunt gaan genieten van uw duurzame producten.

Snel korting pakken?
Vraag nu direct een offerte aan!