Welk pakket
past het beste bij u?

Vanaf € 16270,-
Houtvergasser + Rookgaspakket + Solarpakket 

Dit pakket bestaat uit de Luuma Luvano 10/15 KW houtvergasser op cv met houtverwarmingstechniek. Het vermogen van deze kachel bestaat ut 10-15kw en maar liefst 80% van het vermogen van deze CV houtvergasser gaat rechtstreeks naar de CV Installatie. We leveren bij deze set een buffervat van 1000L, op het moment dat er gestookt worden met de kachel wordt het water in de kachel direct verwarmd, dit water wordt vervolgens naar het buffervat gepompt. Het pakket wordt geleverd inclusief een rookkanaal pakket, zo heb je hier verder geen zorgen over. Als je wilt dat we de installatie voor je uitvoeren, dan maken we hier een afspraak voor en komen onze Duurzaamheid professionals de duurzame installatie bij je installeren.
Gemiddeld duurt dit 2 dagen, met meer dan 20 jaar ervaring in installatie en duurzaamheid kunnen we je helpen met al je duurzaamheidsvragen en oplossingen.

Voor meer informatie vul het formulier in of bel op 0546-561204.

Luuma Luvano

Je kent houtvergassers misschien uit de industrie. Daar worden ze gebruikt omdat ze functioneel zijn, niet omdat ze er gezellig uitzien. LUUMA is één van de eerste fabrikanten die er ook iets moois van maakt. Zodat je dit duurzame alternatief prima in je woonkamer kunt plaatsen.

Kenmerkend aan houtvergassers is dat ze schoon en efficiënt zijn. Het hout wordt namelijk twee keer verbrand: eerst het hout, daarna de overgebleven gassen. Zo maak je optimaal gebruik van de brandstof. De LUUMA Luvano haalt een rendement van wel 91 procent. En je kunt er alle soorten hout in doen.

Solarpakket 4flex 1000L

Het Oeg Solarpakket 4plus® is en complete oplossing om thermische Solar-Energie te integreren in verswaterverwarming en verwarmingssystemen.

De Oeg Solarpakket 4plus® heeft een lange levensduur en is ontworpen met het oog op een uitzonderelijke efficiëntie.

De Oeg Solarpakket 4plus® is uitgevoerd in verschillende modellen, afhankelijk van het model bestaat het hart uit een Solar of vers-wateropslag met energie-efficiëntieklasse A+. Dit kan gevoerd worden door twee of vier plaatcollectoren waarmee solar-vloeistof als energiebron dient.

Het pakket bevat uit een 2-strang Solarstation met een hoogrendementspomp, een verschilregelaar, een membraanexpansievat en de Solar-vloeistof. Een compleet montagesysteem voor een indak, schuindak-, of platdakmontage is inbegrepen.

Ook kunnen dakbevestingsystemen voor andere daktype’s meegeleverd Aditionele koppelingen en accesoires kunnen we ook meeleveren.

Rookgaspakket Schuindak

Het rookgaspakket schuindak 5 meter bestaat uit de volgende onderdelen:

1x EW/DW
4x Buis lengte 1000mm
2x Buis lengte 500mm
2x Bocht 45°
1x Verdiepinsondersteuning
1x Muurbeugel
1x EPDM Dakdoorvoerset
1x Stormkraag
1x Trekkende kap
1x Dakbevestigingsbeugel

Installatie

  1. Zodra de order definitief is komt voordat de installatie wordt uitgevoerd een monteur langs. Hiermee is de installateur goed voorbereid en kunt u alvast eventuele installatie wensen aangeven.
  2. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan bekijkt de monteur de situatie aan de hand van foto's.
  3. Uw wordt gebeld door de planning om een afspraak te maken voor het plaatsen van de installatie. Tijdens dit gesprek wordt nog een laatste keer de situatie doorgesproken en de laatste puntjes op de i gezet.
  4. De materialen worden een dag voor plaatsing geleverd of nemen de monteurs dezelfde dag mee.
  5. De monteurs beginnen de dag door met u te overleggen hoe u de installatie/kachel wilt hebben.
  6. De materialen worden uitgeladen en naar binnen gebracht.
  7. De installatie wordt op de plek gezet en eventuele kanalen worden opgebouwd.
  8. Als laatste wordt de gehele installatie opgeleverd. De monteur loopt alles met u na, zodat u met een goed gevoel kunt gaan genieten van uw duurzame producten.

Snel korting pakken?
Vraag nu direct een offerte aan!