Welk pakket
past het beste bij u?

Vanaf € 10.358,-
Houtvergasser + Rookgaspakket + Solarpakket 

Dit pakket bestaat uit de Luuma Luvano 10/15 KW, dit is een houtvergasser CV met een houtverwarmingstechniek. Het totale vermogen van deze kachel bestaat uit 10 of 15 KW, er gaat maar liefst 80% van dit vermogen rechtstreeks naar de CV installatie. Het buffervat wat wordt meegeleverd is een buffervat van 800L. Wanneer er gestookt wordt in de kachel wordt ook het water in de kachel verwarmd, dit wordt vervolgens naar het buffervat gepompt. We leveren dit pakket inclusief een rookkanaal, je hoeft dus daar niet meer zelf aan te denken. Wij kunnen ook de installatie voor je uitvoeren, dit duurt gemiddeld 2 dagen. Helemaal ontzorgd je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Vraag een offerte op of neem contact met je ons op! Met meer dan 20 jaar ervaring vertellen we graag meer over alle mogelijkheden

Voor meer informatie vul het formulier in of bel op 0546-561204.

Luuma Luvano

Je kent houtvergassers misschien uit de industrie. Daar worden ze gebruikt omdat ze functioneel zijn, niet omdat ze er gezellig uitzien. LUUMA is één van de eerste fabrikanten die er ook iets moois van maakt. Zodat je dit duurzame alternatief prima in je woonkamer kunt plaatsen.

Kenmerkend aan houtvergassers is dat ze schoon en efficiënt zijn. Het hout wordt namelijk twee keer verbrand: eerst het hout, daarna de overgebleven gassen. Zo maak je optimaal gebruik van de brandstof. De LUUMA Luvano haalt een rendement van wel 91 procent. En je kunt er alle soorten hout in doen.

Solarpakket 4flex 800L

Het Oeg Solarpakket 4plus® is en complete oplossing om thermische Solar-Energie te integreren in verswaterverwarming en verwarmingssystemen.

De Oeg Solarpakket 4plus® heeft een lange levensduur en is ontworpen met het oog op een uitzonderelijke efficiëntie.

De Oeg Solarpakket 4plus® is uitgevoerd in verschillende modellen, afhankelijk van het model bestaat het hart uit een Solar of vers-wateropslag met energie-efficiëntieklasse A+. Dit kan gevoerd worden door twee of vier plaatcollectoren waarmee solar-vloeistof als energiebron dient.

Het pakket bevat uit een 2-strang Solarstation met een hoogrendementspomp, een verschilregelaar, een membraanexpansievat en de Solar-vloeistof. Een compleet montagesysteem voor een indak, schuindak-, of platdakmontage is inbegrepen.

Ook kunnen dakbevestingsystemen voor andere daktype’s meegeleverd Aditionele koppelingen en accesoires kunnen we ook meeleveren.

Rookgaspakket Schuindak

Het rookgaspakket schuindak 5 meter bestaat uit de volgende onderdelen:

1x EW/DW
4x Buis lengte 1000mm
2x Buis lengte 500mm
2x Bocht 45°
1x Verdiepinsondersteuning
1x Muurbeugel
1x EPDM Dakdoorvoerset
1x Stormkraag
1x Trekkende kap
1x Dakbevestigingsbeugel

Installatie

  1. Zodra de order definitief is komt voordat de installatie wordt uitgevoerd een monteur langs. Hiermee is de installateur goed voorbereid en kunt u alvast eventuele installatie wensen aangeven.
  2. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan bekijkt de monteur de situatie aan de hand van foto's.
  3. Uw wordt gebeld door de planning om een afspraak te maken voor het plaatsen van de installatie. Tijdens dit gesprek wordt nog een laatste keer de situatie doorgesproken en de laatste puntjes op de i gezet.
  4. De materialen worden een dag voor plaatsing geleverd of nemen de monteurs dezelfde dag mee.
  5. De monteurs beginnen de dag door met u te overleggen hoe u de installatie/kachel wilt hebben.
  6. De materialen worden uitgeladen en naar binnen gebracht.
  7. De installatie wordt op de plek gezet en eventuele kanalen worden opgebouwd.
  8. Als laatste wordt de gehele installatie opgeleverd. De monteur loopt alles met u na, zodat u met een goed gevoel kunt gaan genieten van uw duurzame producten.

Snel korting pakken?
Vraag nu direct een offerte aan!