Welk pakket
past het beste bij u?

Vanaf € 6244,-
Houtkachel + Rookgaspakket + Solarpakket 

De set 1 – houtkachel vrijstaand – bestaat uit De Dik Geurts Forte H20, een cv houtkachel die je kan aansluiten op het cv-netwerk. Geheel duurzaam van het gas af. In deze set wordt ook een rookgas pakket meegeleverd, zodat je direct helemaal ontzorgd bent. Deze set wordt geleverd incl. het oeg solar pakket 4 500L, hiermee heb je direct een complete oplossing voor het integreren van thermische solar energie. We komen graag de gehele installatie bij je installeren, dit duurt gemiddeld 2 dagen.

Voor meer informatie vul het formulier in of bel op 0546-561204.

Dik Geurts Forte

De Dik Geurts Forte is een vrijstaande CV haard.
De haard is op een bijzondere manier vormgegeven wat de de Dik Geurt Forte H20 zijn unieke uitstraling geeft.

De Forte maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor een hoog rendement gerealiseerd kan worden. Door de vele aansluitmogelijkheden heeft u ruime keuze in het positioneren van deze houtkachel.

Solarpakket 4flex 500L

Het Oeg Solarpakket 4plus® is en complete oplossing om thermische Solar-Energie te integreren in verswaterverwarming en verwarmingssystemen.

De Oeg Solarpakket 4plus® heeft een lange levensduur en is ontworpen met het oog op een uitzonderelijke efficiëntie.

De Oeg Solarpakket 4plus® is uitgevoerd in verschillende modellen, afhankelijk van het model bestaat het hart uit een Solar of vers-wateropslag met energie-efficiëntieklasse A+. Dit kan gevoerd worden door twee of vier plaatcollectoren waarmee solar-vloeistof als energiebron dient.

Het pakket bevat uit een 2-strang Solarstation met een hoogrendementspomp, een verschilregelaar, een membraanexpansievat en de Solar-vloeistof. Een compleet montagesysteem voor een indak, schuindak-, of platdakmontage is inbegrepen.

Ook kunnen dakbevestingsystemen voor andere daktype’s meegeleverd Aditionele koppelingen en accesoires kunnen we ook meeleveren.

Rookgaspakket Schuindak

Het rookgaspakket schuindak 5 meter bestaat uit de volgende onderdelen:

1x EW/DW
4x Buis lengte 1000mm
2x Buis lengte 500mm
2x Bocht 45°
1x Verdiepinsondersteuning
1x Muurbeugel
1x EPDM Dakdoorvoerset
1x Stormkraag
1x Trekkende kap
1x Dakbevestigingsbeugel

Installatie

  1. Zodra de order definitief is komt voordat de installatie wordt uitgevoerd een monteur langs. Hiermee is de installateur goed voorbereid en kunt u alvast eventuele installatie wensen aangeven.
  2. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan bekijkt de monteur de situatie aan de hand van foto's.
  3. Uw wordt gebeld door de planning om een afspraak te maken voor het plaatsen van de installatie. Tijdens dit gesprek wordt nog een laatste keer de situatie doorgesproken en de laatste puntjes op de i gezet.
  4. De materialen worden een dag voor plaatsing geleverd of nemen de monteurs dezelfde dag mee.
  5. De monteurs beginnen de dag door met u te overleggen hoe u de installatie/kachel wilt hebben.
  6. De materialen worden uitgeladen en naar binnen gebracht.
  7. De installatie wordt op de plek gezet en eventuele kanalen worden opgebouwd.
  8. Als laatste wordt de gehele installatie opgeleverd. De monteur loopt alles met u na, zodat u met een goed gevoel kunt gaan genieten van uw duurzame producten.

Snel korting pakken?
Vraag nu direct een offerte aan!